Cautare

10961 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in bucuresti" (4.07 secunde)
Vicepresedintele PDL Ioan Oltean (foto) a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca Ordonanta 37/2009 privind deconcentratele va fi modificata in Parlament, urmand sa fie facute cel putin trei amendamente.
Problema sigurantei in unitatile de invatamant, din punct de vedere al instalatiilor termice, ramane de actualitate, iar sistemul de invatamant romanesc ramane un adevarat pericol pentru elevi.
In contextul discutiei despre conditia pusa Ecaterinei Andronescu de a renunta la ordinul privind numirea directorilor, in caz contrar asteptand-o schimbarea din Guvern, Emil Boc a sustinut ca in cazul unei remanieri nu este obligat sa consulte coalitia, ci doar sa o informeze.
Sustin Legea functionarului public asa cum a fost ea adoptata in 2005. ... Legea educatiei perevde ca directorii de scoli sa nu mai fie membri de partid. PNL a atacat la CCR legea exact pe articolul care prevede ca directorul unei scoli sa nu mai fie membru de partid.
"Dumneavoastra sunteti ministru formal, adevaratul conducator al ministerului Educatiei in aceasta perioada este doamna Melania Mandas Vergu. ... ati fost pur si simplu pus in aceasta pozitie pentru ca ati aplicat niste idei a domnului Miclea si pentru ca aveati un CV ceva mai consistent decat al altora.
Elena Mitrea, senator PSD, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Tristete in scoli", pe care o puteti citi in continuare. ... Cu copii bulversati de sistemul mereu in schimbare, cu parinti mahniti ca poate nu au putut oferi copilului tot necesarul pentru un inceput de an scolar.
AGERPRES informeaza ca Boc da cu bani in alesii PDL inaintea motiunii de cenzura. 'In topul alocarilor bugetare pentru propriile colegii de parlamentar se afla ministrii Traian Igas, Anca Boagiu si Gheorghe Ialomitianu.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a alocat 56,3 milioane de lei pentru distribuirea de mere in scoli, in cadrul programului de incurajare a consumului de fructe, demarat de autoritatile locale la 1 noiembrie, se arata intr-un comunicat al ministerului.
scoli, spitale, sectii de politie, primarii. ... am inchis atatea scoli, spitale, am dat afara atatia politisti si functionari, care-i problema?
PSD - cel mai votat partid romanesc in judetul Mures! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
In cursul zilei de ieri, primarul Tudorel Calapod a invitat mass-media constantene la o ultima conferinta de presa pe acest an, o conferinta in cadrul careia a prezentat bilantul activitatii sale din momentul in care a fost desemnat primarul orasului Navodari si pana in prezent.
Autoritatile romane vor modifica in special Legea Investitiilor pentru a introduce anumite facilitati pentru cei care produc si folosesc ener-gie regenerabila, se arata intr-un comunicat al Ministerului Integrarii Europene. Potrivit unui calendar al Uniunii Europene, se urmareste dublarea ponderii energiei regenerabile in consumul brut de la 6% la 12%.
Permisul de conducere auto va deveni o "marfa de lux", in cazul in care regulamentele europene vor fi obligatorii si pentru piata autohtona.
La nivel european exista deja o masura de subventionare a laptelui in scoli, care poate fi aplicata si in Romania, odata cu aderarea la UE.
Conducerea Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) anunta ca se pot depune cereri pentru obtinerea de fonduri UE care sa acopere o parte dintre cheltuielile aferente distribuirii gratuite a produselor lactate in scoli primare si gradinite in primul semestru al anului scolar urmator, termenul limita fiind 30 iunie.
Craiova va avea primul incubator de afaceri în "ograda" Parcului Industrial, cu fonduri de la Uniunea Europeana.
Micii meseriasi si comercianti care functionau in centrul Oradiei si nu numai au devenit raritati, in spatiile inchiriate de acestia si-au facut aparitia puncte de lucru ale bancilor, firmelor de asigurare-reasigurare sau magazine cu produse chinezesti.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale.
Ministrii agriculturii din statele membre ale Uniunii Europene discuta în aceste zile, la Bruxelles, despre modificarea regulamentului privind distribuirea de alimente catre persoanele defavorizate si despre programul de distribuire gratuita a fructelor în scoli, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).Potrivit MADR, ministrii agriculturii din statele membre s-au întâlnit la Bruxelles, în cadrul reuniunii Consiliului Ministrilor Agriculturii si Pescuitului.
google-analytics.com